Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Anëtaresimi i SHGPK në IAWP- Shoqatën Ndërkombëtare të Grave Police

Shoqata e Grave te Policise se Kosoves me 02 Tetore 2014, eshte anetaresuar zyrtarisht ne familjen e madhe IAWP / Shoqaten Nderkombetare te Grave Police, e cila u themelua në vitin 1915 dhe është organizata më e vjetër ne kete fushe qe mbledh gra police nga e mbare bota dhe angazhohet per fuzimin e rolit te tyre dhe ngritjen e profilit te imazhit te grave qe punojne ne kete profesion.
Ky anetaresim ndodhi mu gjate Konferences Nderkombetare IAWP 2014 ne Winnipeg, Canada qe per qellim ka bashkimin e komunitetit të zbatimit të ligjit dhe njëherit për të festuar arritjet dhe për të rritur profilin e grave në zbatimin e ligjit, ne menyre qe kjo tradite e ndertuar dhe krijuar me dekada te tera të mbete si trashëgimi për gjeneratat e ardhshme.

Krahas afro 600 delegate qe ishin pjesemarrese nga e gjithë bota, Shoqata e Grave Police te Kosoves u perfaqesua kesaj rradhe zyrtarisht per here te pare si nje trup i tille dhe ka bere nje prezantim per t'i paraqitur te arriturat e saja, arsyet e themelimit, objektivat, sfidat dhe planet qe kontribojne ne ngritjen e imazhit te grave ne kuadër te kësaj organizate.