Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Më date 10 Shkurt 2016, në praninë e mbi 460 anëtarëve të Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, u mbajtë Kuvendi Zgjedhorë i Shoqatës

Më date 10 Shkurt 2016, në praninë e mbi 460 anëtarëve të Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, u mbajtë Kuvendi Zgjedhorë i Shoqatës.

 

Gjatë këtij Kuvendi, u prezentuan të arriturat dy vjeçare të Shoqatës dhe pasqyra e saj financiare, ndërsa për shkakë të pengesave ligjore u shty procesi i mbajtjës së zgjedhjeve të Bordit Drejtues si dhe u votua për ndryshime të Statutit të Shoqatës.

Kuvendi u bë i mundur me mbështjetjën e Menaxhmentit të PK-së dhe zyrës sëëUNWomen Prishtinë, e cila edhe përkrahi financiarisht mbajtjën e këtij Kuvendi si partner i përhershëm i Shoqatës,

 

 

Falemnderojmë anëtarët për pjesëmarrje dhe kontributin e dhënë.