Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Perkrahur nga Programi i Departamentit te Shtetit te SHBA-ve

Perkrahur nga Programi i Departamentit te Shtetit te SHBA-ve, International Narcotics and Law Enforcement (INL)/Ambasada Amerikane ne Prishtine, nje grup i pjesetareve te Policise se Kosoves/Anetare te Shoqates se Grave te Policise se Kosoves, jane duke realizuar vizite studimore ne Washington DC dhe Los Angeles, ku po mbahen takime me zyrtare te larte nga institucionet e sigurise ne nivel federal, shteterore dhe lokale, qe per qellim kane te ngrisin njohurit dhe merren pervojat me te mira, me te cilat Shoqata e Grave te Policise se Kosoves ne bashkepunim me Drejtorine Anti-Terrorizem te Policise se Kosoves do te kontribuoj ne fushen e parandalimit te aktiviteteve te ekstremizmit te dhunshem dhe terrorizmit, ngritjes se vetedijes ndaj komunitetit dhe grupeve te caktuara, si dhe ri-socializimit.

Nje prej takimeve qe vlen te theksohet  ishte ai me Zevendes Asistentin e Sekretarit te Departamentit te Shtetit te SHBA-ve/Byroja e Programit te INL, z.Walsh, i cili shprehi gatishmeri drejt perkrahjes se programeve qe fuqizojne rolin e gruas ne Policine e Kosoves.