Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës priti në një takim Deputeten dhe Nënkryetaren e Komisionit Parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikqyrje të FSK-së – znj. Ganimete Musliu

E martë, 06 Nentor 2016.
 
Kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës  priti në një takim Deputeten dhe Nënkryetaren e Komisionit Parlamentar për Punë të Brendshme,  Siguri dhe Mbikqyrje të FSK-së – znj. Ganimete Musliu
 
Deputetja dhe Nënkryetarja e Komisionit Parlamentar për Punë të Brendshme,  Siguri dhe Mbikqyrje të FSK-së – znj. Ganimete Musliu,  takoi Kryetaren e Shoqatës së Grave Police të Kosovës Kolonel Taibe Canolli, me qëllim që t’a urojë për  ri-zgjedhjen  ne krye te Shoqates së Grave në Policinë e Kosovës.
Deputetja  Musliu shprehi gatishmëri për vazhdimësi të bashkëpunimit duke rikonfirmuar se agjenda gjinore edhe tutje duhet të jetë prioritet brenda Policisë së Kosovës.
Njëkohësisht,  u diskutua edhe agjenda e aktiviteteve të përbashkëta që priten të realizohen shumë shpejt dhe do të vazhdojnë edhe gjatë muajve në vijim, e të cilat do të i kontribuojnë fuqizimit të rolit dhe pozitës së gruas.
 
Kryetarja e Shoqatës,  Kolonele Canolli, falenderoi  Komisionin në fjalë dhe angazhimin e Nënkryetares Musliu për përkrahjen e ofruar për Shoqatën e Grave në Policinë e Kosovës dhe adresimin e çështjeve nga perspektiva gjinore.