Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Shoqata e Grave ne Policine e Kosoves sot priti ne takim Komisionin Parlamentar per Pune te Brendshme, Siguri dhe Mbikqyrje te FSK-se

13.12.2016

Shoqata e Grave ne Policine e Kosoves sot priti ne takim Komisionin Parlamentar per Pune te Brendshme, Siguri dhe Mbikqyrje te FSK-se.

 

Ky Komision u prit nga Kryetarja e SHGPK-se Kolonel Taibe CANOLLI dhe disa anetare te Bordit Drejtues te Shoqates.

 

Gjate taikimit u bisedua per rolin dhe aktivitetet e SHGPK-se ,  per fuqizimin e pozites se gruas ne polici, sfidat, mundesite si dhe rolin e gruas ne segmentin e  sigurise.

 

Komisioni Parlamentar ishte i interesuar per poziten e gruas ne Policine e Kosoves, sfidat me te cilat ballafaqohet ajo si dhe Organizata ne teresi.

 

Ata shprehen gatishmerine per vazhdimin e bashkepunimit dhe perkrahjen e cdo iniciative e cila do te ndikon ne permiresimin e  pozicionit te gruas ne Polici dhe njekohesisht reflekton ne ceshtjen e  sigurise se vendit.

 

Kryetarja e Shoqates, Kolonel Taibe Canolli , falenderoi Komisionin ne fjale per angazhimin e tyre  dhe perkrahjen e ofruar per Shoqaten e Grave ne Policine e Kosoves si dhe adresimin e  çeshtjeve nga perspektiva gjinore.