Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës me përkrahjën e OJQ " DIGNITY" Organizate Irlandeze

Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës me përkrahjën e OJQ " DIGNITY" Organizate Irlandeze, me seli në Gjakovë, ndau 1200 pako dhurata me rastin e festave të fundvitit dedikuar fëmijeve të anetareve të Shoqatës së Grave në Policine e Kosovës, policëve të vrarë në detyrë dhe disa njesiteve të vecanta policore, duke mbuluar kështu të gjitha rajonet e PK-së.

Kjo iniciativë u realizua në bazë të angazhimit të Koordinatorës së DR Gjakovë Kapitene Teuta Nimani, të cilën e falemnderojmë në emër të të gjithë anëtareve të Shoqatës.