Lajmet e fundit

 • - (26.03.2018)

  Me shumë...
 • - (26.03.2018)

  Me shumë...
 • - Trajnimi-Trafikimi i qenieve njerëzore (26.03.2018)

  Me shumë...
 • - (22.03.2018)

  Me shumë...
 • - (22.03.2018)

  Me shumë...
 • - Drejtoresha e INL për Europë dhe Azi znj.Erin Sa... (22.03.2018)

  Me shumë...
 • - (12.03.2018)

  Me shumë...
 • - Në bashkëpunim me Osbe-në, me rastin e 8 Marsit... (12.03.2018)

  Me shumë...
 • - (21.12.2017)

  Me shumë...
 • - VIZITË E KOMISIONIT PARLAMENTAR NË SHGPK LIDHUR ... (21.12.2017)

  Me shumë...
 • - (19.12.2017)

  Me shumë...
 • - BASHKËPUNIMI NDËRINSTITUCIONAL, ROLI I KOMUNITET... (19.12.2017)

  Me shumë...
 • - (18.12.2017)

  Me shumë...
 • - “Menaxhmenti dhe Lidershipi” (18.12.2017)

  Me shumë...
 • - (14.12.2017)

  Me shumë...
 • - Ambasadori i Mbretërisë Norvegjeze në Kosovë v... (14.12.2017)

  Me shumë...
 • - (06.12.2017)

  Me shumë...
 • - (06.12.2017)

  Me shumë...
 • - ROLI I POLICISË NË LUFTIMIN E EKSTREMIZMIT (06.12.2017)

  Me shumë...
 • - (08.11.2017)

  Me shumë...
 • - HETIMI I TERRORIZMIT DHE TË DREJTAT E NJERIUT (08.11.2017)

  Me shumë...
 • - OCTOBER AWARENESS MONTH OF BREAST CANCER (27.10.2017)

  Me shumë...
 • - TETORI MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E G... (27.10.2017)

  Me shumë...
 • - (12.10.2017)

  Me shumë...
 • - ROLI I GRAVE NË POLICINË NË KOMUNITET (12.10.2017)

  Me shumë...
 • - (04.10.2017)

  Me shumë...
 • - Roli I Gruas në Parandalimin dhe luftimin e trafi... (04.10.2017)

  Me shumë...
 • - ROLI I GRAVE NË POLICINË NË KOMUNITET (29.09.2017)

  Me shumë...
 • - (29.09.2017)

  Me shumë...
 • - (26.09.2017)

  Me shumë...
 • - Parandalimi i radikalizmit dhe ekstremizmit të dh... (26.09.2017)

  Me shumë...
 • - (20.09.2017)

  Me shumë...
 • - Rrjetizimi ndërkombtar: Zbatimi i Ligjit (20.09.2017)

  Me shumë...
 • - Vushtrri, 19.09.2017 (20.09.2017)

  Me shumë...
 • - "Parandalimi i Trafikimit të Qenieve Njerëzore" (07.07.2017)

  Me shumë...
 • - (07.07.2017)

  Me shumë...
 • - (04.07.2017)

  Me shumë...
 • - Trajnimi I trajnereve për gratë në PK në angaz... (23.06.2017)

  Me shumë...
 • - (15.06.2017)

  Me shumë...
 • - LANCIMI I DORACAKUT MBI “ PARIMET E BARAZISË GJ... (15.06.2017)

  Me shumë...
 • - Shpallje për vend të lirë pune (25.05.2017)

  Me shumë...
 • - Në vazhdim të realizimit të projektit për fuqi... (24.05.2017)

  Me shumë...
 • - Punëtoria për Hartimin e Planit të Veprimit pë... (23.05.2017)

  Me shumë...
 • - Punëtori për shqyrtimin dhe vlerësimin e strate... (26.04.2017)

  Me shumë...
 • - Sot me datën 11.04.2017 ne ambientin e Drejtoris... (11.04.2017)

  Me shumë...
 • - Takimi me Komisionin për Punë të Brendshme, Si... (31.03.2017)

  Me shumë...
 • - Në Akademinë e Kosovës per Siguri Publike – V... (16.03.2017)

  Me shumë...
 • - Berlin, Gjermani (10.03.2017)

  Me shumë...
 • - Takimi i Bordit Drejtues të Shoqatës së Grave t... (07.02.2017)

  Me shumë...
 • - Dhurrata nga Kompania “Solid”-Therandë (29.12.2016)

  Me shumë...
 • - Department of State -- Office of Global Women's Is... (27.12.2016)

  Me shumë...
 • - Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës me përkr... (23.12.2016)

  Me shumë...
 • - Në ambientet e AKSP-së mbahet punëtoria dy-dito... (22.12.2016)

  Me shumë...
 • - Pranim-dorëzimi i paisjeve të IT-së/Donacion ng... (21.12.2016)

  Me shumë...
 • - Nje grup i perbere prej dhjete eproreve te Policis... (16.12.2016)

  Me shumë...
 • - Shoqata e Grave ne Policine e Kosoves sot priti ne... (13.12.2016)

  Me shumë...
 • - Kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Ko... (06.12.2016)

  Me shumë...
 • - Me date 30 Nëntor 2016, ne praninë e 73 delegate... (30.11.2016)

  Me shumë...
 • - Më datë 21 Nëntorë 2016, Shefi i ri i Misionit... (25.11.2016)

  Me shumë...
 • - Perkrahur nga Programi i Departamentit te Shtetit ... (19.08.2016)

  Me shumë...
 • - Me qëllim të fuqizimit të rolit dhe pozitës ... (12.07.2016)

  Me shumë...
 • - Shoqata e Grave të Polices se Kosovës përkrah ... (01.07.2016)

  Me shumë...
 • - Forumi i Gruas deri më sot, po më tej (24.06.2016)

  Me shumë...
 • - Sot, më 07 Qershor 2016 (07.06.2016)

  Me shumë...
 • - Me përkrahjën e OSBE-se, partnerit permanent të... (25.05.2016)

  Me shumë...
 • - Realizohen takimet rajonale të SHGPK-së dhe Misi... (06.05.2016)

  Me shumë...
 • - Të enjten, 21 prill - Trupi Keshillues për Cesht... (25.04.2016)

  Me shumë...
 • - Punetori per Draftimin e Strategjise Operative dhe... (15.04.2016)

  Me shumë...
 • - A Woman in Uniform making a difference (25.03.2016)

  Me shumë...
 • - Me date 23.03.2016, perkrahur nga Ambasada Amerika... (25.03.2016)

  Me shumë...
 • - Pamje nga Ceremonia e organizuar për nder të 8 v... (19.02.2016)

  Me shumë...
 • - Më date 10 Shkurt 2016, në praninë e mbi 460 an... (12.02.2016)

  Me shumë...
 • - Vizitë e Udhëheqësisë së Shoqatës së Grave ... (02.02.2016)

  Me shumë...
 • - Agjencioni Turk për Bashkëpunim dhe Koordinim TI... (26.01.2016)

  Me shumë...
 • - Vjollca Hoti-Kapitenia që na bëri krenarë (22.01.2016)

  Me shumë...
 • - Anëtaresimi i SHGPK në IAWP- Shoqatën Ndërkomb... (25.11.2014)

  Me shumë...

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

LANCIMI I DORACAKUT MBI “ PARIMET E BARAZISË GJINORE DHE MOSDISKRIMINIMIT NË POLICINË E KOSOVËS” SI DHE LANCIMI I RAPORTIT HULUMTUES MBI NIVELIN E NJOHURIVE TË PK-së MBI BARAZINË GJINORE DHE MOSDISKRIMINIM NË POLICINË E KOSOVËS

 

Me datën 15.06.2017 në Hotel Emerald –Prishtinë  eshte mbajtur ceremonia e publikimit te Doracakut “Mbi Parimet e Barazisë Gjinore dhe Mos-diskriminimit në Policinë e Kosovës” dhe lancimit te Raportit të “Hulumtimit mbi Nivelin e Njohurive të pjesëtareve të Policisë së Kosovës për Barazi Gjinore”, projekte këto të realizuara nga Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës dhe Zyra për të Drejtat e Njeriut në Policinë e Kosovës, përkrahur nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Kosovë.  

Të pranishmëve  që ishin: Zv.Ambasadori I Mbretërisë së Norvegjisë Zt.Stean-Ivar Lothe Eide ,Ambasadori I OSBE-së në Kosovë Zt.Jan Braathu ,Zt.Ake Roger nga Departamenti për Siguri Publike OSBE ,Drejtori I zyrës së INL Zt.Leon Lowder ,përfaqësues të EULEX-it,OSBE-së,DCAF-it,antarë të bordit të SHGPK dhe pjestarë të PK-së, me fjalë rasti i`u drejtua Zv.Drejtori I Përgjithshëm I PK-së Zt.Naim Rexha I cili falënderoi të pranishmit duke prezantuar punën dhe meritat e pakrahasueshme  të gruas në PK ,komplimentoi SHGPK-në për aktivitetet dhe angazhimet e vazhdueshme me qëllim të promovimit të rolit të gruas në PK, e poashtu u zotua për përkrahjen e vazhdueshme nga menaxhmenti I lartë I PK-së drejt arritjes së synimeve në mënyrë që përqindja e femrave në PK të ketë ngritje e poashtu roli I gruas në PK të fuqizohet tutje .

Me fjalë rasti të pranishmëve i`u drejtua edhe Zv.Ambasadori I Mbretërisë së Norvegjisë Zt.Stean-Ivar Lothe Eide I cili komplimentoi punën e SHGPK-së duke u zotuar për përkrahje të vazhdueshme nga ana e tyre karshi synimeve të Shoqatës dhe PK-së.

Ambasadori I OSBE-së në Kosovë Zt.Jan Braathu, tha se gratë në PK po sjellin dinamikë të veqantë në komunitet andaj duhet që përmes promovimit të gruas në PK të arrihet përfshirje më e gjerë e femrave në Polici duke motivuar vajzat e reja dhe grate që ti bashkangjiten Policisë së Kosovës ku mbështetja nga OSBE do të jetë e vazhdueshme drejt synimeve të PK-së dhe SHGPK-së.

Me fjalë rasti të pranishmit u përshëndetën nga Zv.Presidentja e SHGPK-së Znj.Florije Hajra e cila para të pranishmëve prezantoi punën që po bën SHGPK-ja drejt arritjes së synimeve për fuqizimin e rolit të gruas në PK duke falënderuar të pranishmit, partneret vendor dhe ndërkombëtar  për përkrahjen e vazhdueshme dhe mbështetjen e parezervë  nga menaxhmenti I lartë I Pk-së  ku pa këtë përkrahje nuk do ishin realizuar një mori aktivitetesh që I kanë kontribuar dhe I kontribojnë fuqizimit të rolit dhe rëndësisë së gruas në PK.