Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Vushtrri, 19.09.2017

 
Shoqata e Grave ne Policine se Kosoves, fale  bashkepunimit dhe perkrahjes se misionit te OSBE-se ne Kosove, sot ka filluar te mbaje nivelin e dyte te punetorise :             ” Roli I gruas ne parandalimin dhe luftimin e trafikimit me qenie njerezore”. Nivelin e pare te kesaj punetorie, e kane ndjekur njekohesisht i gjithe grupi prej gjithsej 48 zyrtareve policore nga te gjitha rajonet e Policise se Kosoves, por per arsye se ky nivel ne plan permban me teper pune praktike grupore, eshte vendosur qe grupi te ndahet ne dy pjese. Punetoria e njejte per grupin e  dyte,  do te mbahet ne fillim te muajit tetor te ketij viti.
 
Ne hapjen e punetorise se sotme, perveq zyrtareve te OSBE-se morri pjese edhe Anetarja e Bordit Drejtus te SHGPK-se Nenkolonel Aferdita Mikullovci e cila edhe mbajti nje fjale rasti.
 
Ne kete punetori, do te ligjeroje nje ekspert nderkombetare I miisonit te OSBE-se ne Kosove.