Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Rrjetizimi ndërkombtar: Zbatimi i Ligjit

 

Me përkrahjen e Ambasadës Amerikane dhe Ambasadës Norvegjeze në Kosovë , SHGPK po merr pjesë në Konferencën Ndërkombtare për gratë police dhe zbatimin e ligjit ,IAWP e cila është duke u mbajtur në Cairns,Australi nga 17-21 shtator 2017.
Sot u organizua edhe parada në të cilën morën pjesë 60 shtete të botës ,e në mesin e tyre edhe zyrtaret police nga Policia e Kosovës,Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës.Kjo paradë u ndoqë me entuziazëm nga mijëra qytetarë nga Australia dhe shum vende tjera të botës.
Pjesmarrja në këtë konference i kontribon rrjetëzimit,krijimit të kontakteve dhe shkëmbimin e përvojave të ndryshme policore të cilat për Gratë në Policinë e Kosovës janë të mirëseardhura .