Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

VIZITË E KOMISIONIT PARLAMENTAR NË SHGPK LIDHUR ME INTEGRIMIN E PERSPEKTIVES GJINORE NË SEKTORIN E SIGURISË

Perspektiva e femrave në Sektorin e Sigurisë-të arriturat dhe sfidat

Me daten 19.12.2017 ,Komisioni Parlamentar për të Drejta të Njeriut,Barazi Gjinore ,Persona të pagjetur dhe Peticione i Kuvendit të Republikës së Kosovës ,vizitoi Shoqatën e Grave të Policisë së Kosovës. Pjestarëve të Komisionit,deputetëve : Duda Balje,Mexhide Mjaku-Topalli dhe Luljeta Veseli-Gutaj nga ana e Predidentes së SHGPK Kolonel Taibe Canolli-Brajshori i’u prezantua struktura aktuale e Policisë së Kosovës,struktura e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës ,si dhe qështje gjinore në sektorin e sigurisë.
Takimi kishte karakter integrimin e perspektives gjinore në Policinë e Kosovës .Komisioni shprehi gatishmëri në vazhdim të bashkëpunimit dhe përkrahje të adresimit të qështjeve gjinore.