Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Kolonel Taibe Canolli nga Policia e Kosovës është përzgjedhur për t'u shpërblyer me Çmimin e Lidershipit të IAWP

Kolonel Taibe Canolli nga Policia e Kosovës është përzgjedhur për t'u shpërblyer me Çmimin e Lidershipit të IAWP, qmim ky ndërkombëtar që zyrtarisht do i jepet në Konferencën Ndërkombëtare që do mbahet në Kanada muajin e ardhshëm.

Policia e Kosovës ndjehet e privilegjuar që ka gra të zonjat që selektohen dhe shpërblehen në mesin e shumë shteteve të botës .