Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Me datë 20 korrik 2018,SHGPK-së me përkrahjen e Ambasadës së Mbretëris Norvegjeze

Me datë 20 korrik 2018,SHGPK-së me përkrahjen e Ambasadës së Mbretëris Norvegjeze në Kosove dhe Departamentin e Trajnimeve të PK-së, është duke e mbajtur puntorin një ditore me temë “Bashkpunimi me sektorin privat të sigurisë” për zyrtaret policor dhe te stafit civil nga te gjithe rajonet dhe nivelet punuese