Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

Me datën 18/07/2018,me ftesë te Drejtoreshës së INL Znj.Tracy Whittigton dhe Drejtoreshës së ICITAP Znj.Kim Riffe

Me datën 18/07/2018,me ftesë te Drejtoreshës së INL Znj.Tracy Whittigton dhe Drejtoreshës së ICITAP Znj.Kim Riffe ,nënkryetarja e SHGPK-së ,Nënkolonel Florie Hajra ka marrë pjesë në një takim pune ku nga afër janë diskutuar çështjet e statutit aktual të SHGPK , organizimin e zgjedhjeve për Kryetaren e SHGPK-së, përkrahjen e përhershme dhe vazhdimin e bashkëpunimit edhe në të ardhmen.
Në takim u diskutua edhe mundësia e organizimit të një konfernece rajonale në pranverën e ...vitit 2019 ,çka do ishte edhe benefit ndër rajonal