Lajmet e fundit

Forma e Regjistrimit

Formular për anëtarësim

TURNIR NË VOLEJBOLL

Pjestaret e SHGPK-së nga DRP-Ferizaj kanë  marrë pjesë në turnirin e volejbollit në nivel komunal ku është përfaqësuar Policia e Kosovës.

 Në këtë turnir kanë marrë pjesë  institucione të ndryshme si:  Punonjëset nga Spitali i Ferizajt, punonjëset nga Gjykata si dhe punonjëset nga Enti për Punë Sociale .

Gratë nga Policia e Kosovës sikurse edhe vitet tjera  edhe këtë vit kanë dalë fituese të këtij turniri .