Monthly Archives: March 2013

Dokumente Strategjike

Kryetarje e Shoqates Ne, Populli i Kosovës, Të vendosur për të ndërtuar një ardhmëri të Kosovës si një vend i lirë, demokratik dhe paqedashës, i cili do të jetë atdhe i të gjithë qytetarëve të vet; Të përkushtuar për krijimin e një shteti të qytetarëve të barabartë, i cili do të garantojë të drejtat e…
Read more

Lajmet e Fundit

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik.Në takim ishin të pranishëm edhe përfaqesuesit e tjerë të OSBE-së. Qëllimi I takimit ishte bashkëpunimi në mes të OSBE-së dhe SHGPK-së ,sfidat dhe mundësitë…
Read more