Yearly Archives: 2020

Major Vjollca Hoti prezantoi në punëtorin me titull “Gratë për Gratë

Me datë 05 Dhjetor 2020, nënkryetarja e SHGPK-së, Major Vjollca Hoti prezantoi në punëtorin me titull "Gratë për Gratë" e organizuar nga KAYAV (Kosovar Albanian Youth Against Violence) e cila punëtori (webinar) u organizua gjatë 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore.Në këtë punëtori u prezantua roli dhe rëndësia e përfshirjes së grave…
Read more

SHGPK në bashkëpunim me UNDP

Me datë 01&02 Dhjetor, SHGPK në bashkëpunim me UNDP, kanë mbajtur trajnimin online me temë “Fuqizimi i Aftësive për Zgjidhjen e Konflikteve të Grave në Zbatimin e Ligjit”.Trajnimi është ndjekur nga 15 zyrtare policore, pjesëtare të ShGPK-së. ---On 01 & 02 December ,AWKP in cooperation with UNDP, held an online training on "Strengthening Women's Conflict…
Read more

Koordinatorja e Shoqatës së Grave të Policës së Kosovës, Kolonel Aferdita Mikullovci, Drejtor i Drejtorisë Rajonale ne Mitrovicën e Jugut

Koordinatorja e Shoqatës së Grave të Policës së Kosovës, Kolonel Aferdita Mikullovci, Drejtor i Drejtorisë Rajonale ne Mitrovicën e Jugut, në drejtorinë ku ajo e udhëheq, zgjidhet drejtoria me besueshmërinë më të lartë te qytetarët për tri vite radhazi. ---The coordinator of the Kosovo Police Women's Association, Colonel Aferdita Mikullovci, Director of the Regional Directorate…
Read more

Rruga e gruas drejt fazës qëndrore të policimit

Me datë 03 & 04 Nëntor 2020 u mbajtë seminari online me temën “Rruga e grave në fazën qëndrore të policimit” të organizuar nga Divizioni për Marrëdhënie Ndërkombëtare, Policia Kombëtare Indoneziane (INP) në bashkëpunim me Shoqatën Ndërkombëtare të Grave Police (IAWP),trajnim ky i organizuar për të promovuar Konferencën e 58-të Vjetore të Trajnimit të IAWP…
Read more