Monthly Archives: March 2020

Kryetarja e Shoqates

Mesazhi i Kryetares së Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës, për funksion primar ka mbështetjën e grave police pa dallim grade, rajoni, moshe apo etnie dhe siguron një qasje të hapur për të gjitha gratë në Policinë e Kosovës, me qëllim që të të reflektoj diversitet brenda…
Read more