Monthly Archives: March 2022

Trajnimi dy ditor me temën “Lidershipi”

Me datën 17 dhe 18 Mars 2022, SHGPK në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin dy ditor me temë “Lidership ”. Pjesmarrës në këtë trajnim ishin 22 zyrtar policor dhe staf civil nga rajone të ndryshme të Policisë së Kosovës. On March 17…
Read more

Konferenca e Organizuar nga IWAP në Dublin, Irlandë.

Nga data 08 - 10 Mars 2022, SHGPK me përkrahjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës dhe INL Ambasada Amerikane në Kosovë, është duke marrë pjesë në Konferencën e Organizuar nga IWAP në Dublin, Irland, me moton 'Duke Festuar një shekull në Polici'. ShGPK ishte pjesmarrëse edhe në Paradën e organizuar ku përfaqësuan…
Read more

“Gratë në sektorin e sigurisë dhe ballafaqimi me sfidat”.

Me datën 22 shkurt 2022, SHGPK në bashkpunim me Divizionit te Trajnimeve dhe me mbështetjen e INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka organizuar tryezen e rrumbullaket “Gratë në sektorin e sigurisë dhe ballafaqimi me sfidat”. Në këtë event të pranishëm kanë qenë përfaqësues të Institucioneve të Sigurisë së Republikes së Kosovës dhe partneret ndërkombëtarē. On…
Read more

Trajnimi një ditorë me temë “Propozimi për Projekte”.

Me datën 09 Shkurt 2022, SHGPK në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë mbajti trajnimin një ditorë me temë “Propozimi për Projekte". Pjesmarrës në këtë trajnim ishin 25 zyrtarë nga rajone të ndryshme të Policisë së Kosovës. On February 09 ,2022, the AWKP in coordination…
Read more