Blog

Kryetarja e Shoqates

Mesazhi i Kryetares së Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës, për funksion primar ka mbështetjën e grave police pa dallim grade, rajoni, moshe apo etnie dhe siguron një qasje të hapur për të gjitha gratë në Policinë e Kosovës, me qëllim që të të reflektoj diversitet brenda…
Read more

Dokumente Strategjike

Kryetarje e Shoqates Ne, Populli i Kosovës, Të vendosur për të ndërtuar një ardhmëri të Kosovës si një vend i lirë, demokratik dhe paqedashës, i cili do të jetë atdhe i të gjithë qytetarëve të vet; Të përkushtuar për krijimin e një shteti të qytetarëve të barabartë, i cili do të garantojë të drejtat e…
Read more

Lajmet e Fundit

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik.Në takim ishin të pranishëm edhe përfaqesuesit e tjerë të OSBE-së. Qëllimi I takimit ishte bashkëpunimi në mes të OSBE-së dhe SHGPK-së ,sfidat dhe mundësitë…
Read more

Dolore ipsum est

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed blandit massa vel mauris sollicitudin dignissim. Phasellus ultrices tellus eget ipsum ornare molestie scelerisque eros dignissim. Phasellus fringilla hendrerit lectus nec vehicula. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. In faucibus, risus eu volutpat pellentesque, massa felis feugiat velit, nec…
Read more