Trajnimet

Trajnimet

Trajnimet

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të

Lexo më shumë »
Trajnimet

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të

Lexo më shumë »
Trajnimet

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë