Kryetarja e Shoqates

Mesazhi i Kryetares së Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës, për funksion primar ka mbështetjën e grave police pa dallim grade, rajoni, moshe apo etnie dhe siguron një qasje të hapur për të gjitha gratë në Policinë e Kosovës, me qëllim që të të reflektoj diversitet brenda strukturave të Policisë së Kosovës. Continue Reading

Ju mund të antarsoheni në Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në linkun më poshtë

Shoqata e Grave