Marrveshje

Marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës

SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit...

Marrëveshje Bashkëpunimi

Në fushën e forcimit të rolit dhe kontributit të grave në Shërbimin Korrektues të Kosovës dhe Policinë e Kosovës