Ngjarje

Koordinatorja e Shoqatës së Grave të Policës së Kosovës, Kolonel Aferdita Mikullovci, Drejtor i Drejtorisë Rajonale ne Mitrovicën e Jugut

Koordinatorja e Shoqatës së Grave të Policës së Kosovës, Kolonel Aferdita Mikullovci, Drejtor i Drejtorisë Rajonale ne Mitrovicën e Jugut, në drejtorinë ku ajo e udhëheq, zgjidhet drejtoria me besueshmërinë më të lartë te qytetarët për tri vite radhazi. ---The coordinator of the Kosovo Police Women's Association, Colonel Aferdita Mikullovci, Director of the Regional Directorate in South Mitrovica, in the Continue Reading

Takim në mes të Kryetares së Komisionit për Çeshtje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, znj. Fatmire Kollçaku dhe Kryetares të Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Major Teuta Nimani

Sot, me datë 04 Nëntor 2020, me ftesë të Kryetares së Komisionit për Çeshtje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, znj. Fatmire Kollçaku, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Major Teuta Nimani, e shoqëruar nga disa eprore të Policise së Kosovës, paten takim ku u diskutua rreth punës dhe sfidave me të cilat gratë në Policinë e Kosovës ballafaqohohen Continue Reading

Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan.

Qëllimi i takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit në mes të Shoqatës....
4,Mars 2020

Shoqata e Grave e  Policisë së Kosovës ka vazhduar me aktivitetet e saj duke bërë shpërndarjen e maskave mbrojtëse  për qytetarët

Duke marrë parasysh situaten  e krijuar nga Pandemia  Covid-19,  Shoqata e Grave e  Policisë së Kosovës në bashkëpunim  me  Drejtoritë Rajonale të Policisë  së  Kosovës  dhe me mbështetjen e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,  ka vazhduar me aktivitetet e saj duke bërë shpërndarjen e maskave mbrojtëse  për qytetarët  në  të  gjitha  rajonet e Republikës së Kosovës. --- Taking into account Continue Reading

Donacion në strehimoret/shtëpitë e sigurta në tërë teritorin e Republikes së Kosoves.

Ne vazhdimin e aktiviteteve të veta Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me datat 24 dhe 25 Shtator 2020, me mbështetjen e INL/Ambasades Amerikane në Prishtinë dhe përkrahjen e Policisë së Kosoves ka dhuruar një donacion në strehimoret/shtëpitë e sigurta në tërë teritorin e Republikes së Kosoves. Ky donacion është mirëpritur nga te gjitha strehimoret . ----- In continuation Continue Reading