Menagjimi I stresit në vendin e punës

Me datën 31 Maj 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Menagjimi I stresit në vendin e punës”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. …

Menagjimi I stresit në vendin e punës Read More »