Shoqataadmin

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe përkrahjen e vazhdueshme të Drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës është duke marrë pjesë në konferencën ndërkombtare të grave Police IAWP e cila është duke u zhvilluar në Auckland Zelanden e Re në mesin e 75 shteteve pjesemarrese.Konferenca …

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë Read More »

Dhuna ne baza gjinore

Me datën 8 shtator 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Dhuna ne baza gjinore”. Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të ndryshme. — On …

Dhuna ne baza gjinore Read More »

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Majlinda Canolli për përfaqësim dinjitoz dhe rezultate të shkëlqyera të arritura në atletikë, në Garat Kampionati Ballkanik i Atletikës Master 2023, të mbajtur në Izmir te Turqisë nga data 01-03 shtator 2023..Majlinda Canolli në këto gara ka marrë …

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023 Read More »

Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”.

Me datën 23 gusht 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Inkurajimi dhe motivimi I grave te jenë Udhëheqës”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të …

Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”. Read More »

Propozimi për projekte

Me datën 11 Korrik 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Propozimi për projekte ”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të ndryshme. Udruženje žena Policije …

Propozimi për projekte Read More »

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë.Qellimi i vizitës ishte për tu njoftuar për se afermi me të arriturat dhe aktivitetet e ShGPK-së.Ambasadori e përgëzoj kryetaren për sukseset e ShGPK-se dhe inkurajoj të …

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë Read More »

‘Prokurimi elektronik’

Me datën 16 dhe 17 Maj 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e OSBE-së ka organizuar punëtorin“ Prokurimi elektronik”.Pjesmarrës në këtë puntori ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. — On May 16 and 17, 2023, the Kosovo Police …

‘Prokurimi elektronik’ Read More »

“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”

Me datën 03 Maj 2023 Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës …

“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse” Read More »