Shoqataadmin

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Majlinda Canolli për përfaqësim dinjitoz dhe rezultate të shkëlqyera të arritura në atletikë, në Garat Kampionati Ballkanik i Atletikës Master 2023, të mbajtur në Izmir te Turqisë nga data 01-03 shtator 2023..Majlinda Canolli në këto gara ka marrë …

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023 Read More »

Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”.

Me datën 23 gusht 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Inkurajimi dhe motivimi I grave te jenë Udhëheqës”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të …

Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”. Read More »

Propozimi për projekte

Me datën 11 Korrik 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Propozimi për projekte ”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të ndryshme. Udruženje žena Policije …

Propozimi për projekte Read More »

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë.Qellimi i vizitës ishte për tu njoftuar për se afermi me të arriturat dhe aktivitetet e ShGPK-së.Ambasadori e përgëzoj kryetaren për sukseset e ShGPK-se dhe inkurajoj të …

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë Read More »

‘Prokurimi elektronik’

Me datën 16 dhe 17 Maj 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e OSBE-së ka organizuar punëtorin“ Prokurimi elektronik”.Pjesmarrës në këtë puntori ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. — On May 16 and 17, 2023, the Kosovo Police …

‘Prokurimi elektronik’ Read More »

“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”

Me datën 03 Maj 2023 Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës …

“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse” Read More »

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha drejtoresh e Ordinancës Stomatologjike ‘ENDO DENTAL’ në Prishtinë. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me …

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha Read More »

Trafikimi me Njrëz

Me datë 19 prill 2023 SHGPK në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e missionit të OSBE-së në Kosovë, mbajti trajnimin një ditor me temë “Trafikimi me Njrëz”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin pjesëtaret nga rajone të ndryshme të Policisë së Kosovës. On the 19th April 2023 the AWKP in coordination with …

Trafikimi me Njrëz Read More »