Trajnimet

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter, duke ju ofruar mundësi të gjitha grave police që kanë të drejtën e aplikimit në këtë proces.Realizimi i këtyre ligjëratave inkurajuese është bërë me përkrahjen i INL/Ambasadës Amerikane në …

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 14 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 14 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar ditën e shtatë të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 14 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 13 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 13 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar ditën e gjashtë të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 13 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 12 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 12 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar ditën e pestë të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 12 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 11 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 11 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar ditën e katër të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 11 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 7 mars 2024…

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 7 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar ditën e tret të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 7 mars 2024… Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 6 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 6 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka vazhduar diten e dytë të ligjëratës inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden …

Në vazhdën e aktiviteteve, sot më datë 6 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, sot më datë 5 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, sot më datë 5 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka filluar ligjeratat inkurajuese për zyrtaret policore të cilat do t’i nënshtrohen pocesit të gradimit për graden Rreshter. Ky …

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, sot më datë 5 mars 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Read More »

Propozimi për projekte

Sot, me datë 30 janar 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Propozimi për projekte”. Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. — Today, …

Propozimi për projekte Read More »

Teknikat e Intervistimit të të miturëve-qasja ndaj të miturëve

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e misionit të OSBE-sê në Kosovë, ka organizuar puntorinë tre ditore të qujtur ”Teknikat e Intervistimit të të miturëve-qasja ndaj të miturëve”. Për puntorinë e lartëpërmendur lighërues ishte eksperti ndërkombëtar Z.Edward Anderson Drejtor i Departamentit për Rend …

Teknikat e Intervistimit të të miturëve-qasja ndaj të miturëve Read More »