Ngjarje

Sot, me datë 01 mars 2024, me ftesë të Kryetares së Forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Vlora Pacolli Rexhepi, nënkryetarja e SHGPK-së Nënkolonel Elmina Mahmuti, ka mar pjesë në Konferencën Vjetore të forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore

Sot, me datë 01 mars 2024, me ftesë të Kryetares së Forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Vlora Pacolli Rexhepi, nënkryetarja e SHGPK-së Nënkolonel Elmina Mahmuti, ka mar pjesë në Konferencën Vjetore të forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore.Qëllimi I konferencës ishte përditësim mbi aktivitetet e Forumit, u diskutua çështje jetike që prekin gratë që …

Sot, me datë 01 mars 2024, me ftesë të Kryetares së Forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Vlora Pacolli Rexhepi, nënkryetarja e SHGPK-së Nënkolonel Elmina Mahmuti, ka mar pjesë në Konferencën Vjetore të forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Read More »

Me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e Shoqatës se Grave tê Policisë se Kosovēs, Major Teuta Nimani është pritur në takim nga përfaqësuesja e EULEX, znj.Chiara Tagliani,

Me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e Shoqatës se Grave tê Policisë se Kosovēs, Major Teuta Nimani është pritur në takim nga përfaqësuesja e EULEX, znj.Chiara Tagliani, Këshilltare për Barazi Gjinore-Zyrja e Shefit të Misionit.Qëllimi i takimit ishte bashkpunimi mes dy palëve.Kryetrarja e ShGPK-së falënderoj për iniciativen përfaqësuen e EULEX-it, me ofrimin e mbështetjes profesionale …

Me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e Shoqatës se Grave tê Policisë se Kosovēs, Major Teuta Nimani është pritur në takim nga përfaqësuesja e EULEX, znj.Chiara Tagliani, Read More »

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit në mes SHGPK- së dhe Dr. Luljeta Hetemi Poliklinika “Pinea Medical Center” e cila ofron shërbimet sic janë( dhënia e mostrave dhe testimi laboratorik, shërbimet laboratorike …

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së Read More »

Gratë në sektorin e sigurisë dhe ballafaqimi me sfidat

Sot, me datë 15 shkurt 2024, Shoqata e Grave tê Policisë së Kosovës me mbështetjen e INL Ambasada Amerikane në Kosovë, ka organizuar tryezen e rrumbullakët “Gratë në sektorin e sigurisë dhe ballafaqimi me sfidat” .Ne këtë event të pranishëm kanë qenë përfaqësues të organizatave ndërkombëtare dhe përfaqësues të Institucioneve të Sigurisë së Republikes së …

Gratë në sektorin e sigurisë dhe ballafaqimi me sfidat Read More »

Anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës sot, me darë 19 dhjetor 2023, kanë marr pjesë në Konferencën për Çështjet Gjinore

Anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës sot, me darë 19 dhjetor 2023, kanë marr pjesë në Konferencën për Çështjet Gjinore, Paqe dhe Siguri, ku fokus primar ka qenë Integrimin gjinor në Sektorin e Sigurisë në Kosovë.Konferenca në fjalë synim ka pasur thellimin e njohuriive dhe diskutime në lidhje me barazinë gjinore në …

Anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës sot, me darë 19 dhjetor 2023, kanë marr pjesë në Konferencën për Çështjet Gjinore Read More »

Kurora e Suksesit

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Major Tahire Haxholli me rastin e ndarjes së çmimit “Kurora e Suksesit “ nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me OJQ “ Lady”.Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës, i dëshiron Major Tahire Haxholli …

Kurora e Suksesit Read More »

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës me mbështetje të misionit të OSBE-së në Kosovë ka mbajtur punëtorinë dy ditore për Rishikim të Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024.Gjatë rishkimit u raportua për përmbushjen e objektive strategjikë dhe specifik të cilat kontribojnë në fuqizimin e gruas në Policinë e Kosovës.Të pranishëm në takim ishin antartët …

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024 Read More »

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX (Agjencia Evropiane e Rojes Kufitare dhe Bregdetare), znj. Elisavet Spitadaki.Qëllimi i takimit ka qenë njofja për së afërmi e punës me gratë police në kufi dhe aktivitetet e …

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX Read More »

Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e misionit të OSBE në Kosovë, ka organizuar puntorinë dy ditore të qujtur “Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion”.Pjesëmarrës në këtë puntori kanë qenë Polica e Kosovës nga rajonet e ndryshme, Këshilltarja e Lartë për Cështjet Gjinore-Zyra …

Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion Read More »