Marrveshje

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit në mes SHGPK- së dhe Dr. Luljeta Hetemi Poliklinika “Pinea Medical Center” e cila ofron shërbimet sic janë( dhënia e mostrave dhe testimi laboratorik, shërbimet laboratorike …

Sot me datë 22 shkurt 2024, Kryetarja e SHGPK-së Major Teuta Nimani së bashku me bashkëpuntorët e saj, në vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së Read More »

Sot me datë 11 tetor 2023, gjatë muajit tetor (Rozë) Kordinatorja DRP Prizren Rreshter Pranvera Shala së bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Violeta Pirana Drejtoreshë e OJQ RENESANSA në Prizren.Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve për të gjithë antarët e ShGPK për të …

Read More »

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha drejtoresh e Ordinancës Stomatologjike ‘ENDO DENTAL’ në Prishtinë. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me …

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha Read More »

Sot, me datë 13 prill 2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpunëtorë ka vizituar spitalin për Gjinekologji dhe Obstetrikë “European Clinic” në Gjakovë

Sot, me datë 13 prill 2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpunëtorë ka vizituar spitalin për Gjinekologji dhe Obstetrikë “European Clinic” në Gjakovë, ku ka nënshkruar edhe Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes SHGPK- së dhe Dr. Aida Kumnova Drejtoreshë e Spitalit për Gjinekologji dhe Obstetrikë “European Clinic” në …

Sot, me datë 13 prill 2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpunëtorë ka vizituar spitalin për Gjinekologji dhe Obstetrikë “European Clinic” në Gjakovë Read More »

Sot me datë 11 tetor 2022, Nënkryetarja e SHGPK-së, Kolonel Elmina Mahmuti, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Miga Therapy Center në Gjilan

Sot me datë 11 tetor 2022, Nënkryetarja e SHGPK-së, Kolonel Elmina Mahmuti, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Miga Therapy Center në Gjilan. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me zbritje për antëtaret e SHGPK-së . — Today, October 11, 2022, the Vice …

Sot me datë 11 tetor 2022, Nënkryetarja e SHGPK-së, Kolonel Elmina Mahmuti, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Miga Therapy Center në Gjilan Read More »

Sot me datë 14 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe z. Arian Idrizaj – Drejtor I ALMA MATER EUROPIAN CAMPUS COLLEGE REZONANCA

Sot me datë 14 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe z. Arian Idrizaj – Drejtor I ALMA MATER EUROPIAN CAMPUS COLLEGE REZONANCA Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve mjeksore me zbritje për antart/et e SHGPK-së, …

Sot me datë 14 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe z. Arian Idrizaj – Drejtor I ALMA MATER EUROPIAN CAMPUS COLLEGE REZONANCA Read More »

Sot me datë 17 Dhjetor 2020, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes SHGPK- së dhe laboratorit “Prolab” në Prishtinë.

Sot me datë 17 Dhjetor 2020, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes SHGPK- së dhe laboratorit “Prolab” në Prishtinë. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve laboratorike me zbritje për antëtaret e SHGPK-së , me analiza ,si brenda ashtu edhe jashtë vendit. — Today, on December 17, 2020, the …

Sot me datë 17 Dhjetor 2020, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit mes SHGPK- së dhe laboratorit “Prolab” në Prishtinë. Read More »

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me zbritje për antëtaret e SHGPK-së . — Today, on February 18, 2021, the President …

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj Read More »

Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Me datë 9 Mars 2020 kur po mbahet konferenca ndërkombëtare me pjesmarrje të shumë shteteve e që Policia e Kosovës dhe SHGPK është nikoqire e saj nën patronatin e Drejtorit të Përgjithshëm të PK-së Z.Rashit Qalaj, SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës. Kjo marrëveshje u arrit pas një …

Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës Read More »