Ngjarje

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës me mbështetje të misionit të OSBE-së në Kosovë ka mbajtur punëtorinë dy ditore për Rishikim të Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024.Gjatë rishkimit u raportua për përmbushjen e objektive strategjikë dhe specifik të cilat kontribojnë në fuqizimin e gruas në Policinë e Kosovës.Të pranishëm në takim ishin antartët …

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024 Read More »

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX (Agjencia Evropiane e Rojes Kufitare dhe Bregdetare), znj. Elisavet Spitadaki.Qëllimi i takimit ka qenë njofja për së afërmi e punës me gratë police në kufi dhe aktivitetet e …

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX Read More »

Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e misionit të OSBE në Kosovë, ka organizuar puntorinë dy ditore të qujtur “Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion”.Pjesëmarrës në këtë puntori kanë qenë Polica e Kosovës nga rajonet e ndryshme, Këshilltarja e Lartë për Cështjet Gjinore-Zyra …

Punëtoria për integrimin gjinor dhe anti-korrupsion Read More »

16 Ditë të aktivizimit kundër dhunës në baza gjinore

Shoqata e Grave te Policisë se Kosovës, gjegjësisht Drejtoria Rajonale e Policisë Mitrovicë Jugu, me rastin e “16 Ditë të aktivizimit kundër dhunës në baza gjinore” ka organizuar tryezë të rrumbullakët “Gruaja fuqizon Gruan”.Qëllimi i këtij aktiviteti ishte që bashkarisht të mundohemi qe të evitojm këtë fenomen negativ si mjaft i komplikuar, senzitiv dhe tejet …

16 Ditë të aktivizimit kundër dhunës në baza gjinore Read More »

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës festoi 10 vjetorin e themelimit

Në një konferencë festive sot Shoqata e Grave të Policisë e Kosovës shënoi 10 vjetorin e themelimit, ku moren pjesë ambasadori i SHBA-së z. Hovenier, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës kolonel Gazmend Hoxha, përfaqësues nga OSBE-së, Eulex, IPK, FSK, Dogana, Shërbimi Korrektues, përfaqësues nga Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia si dhe zyrtare policore/ …

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës festoi 10 vjetorin e themelimit Read More »

Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë

Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë.Qëllimi i konferencës ka synim fuqizimin e grave të përkushtuara që punojnë në vijën e parë të zbatimit të ligjit dhe forcave të armatosura …

Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë Read More »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe përkrahjen e vazhdueshme të Drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës është duke marrë pjesë në konferencën ndërkombtare të grave Police IAWP e cila është duke u zhvilluar në Auckland Zelanden e Re në mesin e 75 shteteve pjesemarrese.Konferenca …

Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me përkrahjen e INL Ambasada Amerikane në Prishtinë Read More »

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Majlinda Canolli për përfaqësim dinjitoz dhe rezultate të shkëlqyera të arritura në atletikë, në Garat Kampionati Ballkanik i Atletikës Master 2023, të mbajtur në Izmir te Turqisë nga data 01-03 shtator 2023..Majlinda Canolli në këto gara ka marrë …

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023 Read More »

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë.Qellimi i vizitës ishte për tu njoftuar për se afermi me të arriturat dhe aktivitetet e ShGPK-së.Ambasadori e përgëzoj kryetaren për sukseset e ShGPK-se dhe inkurajoj të …

Sot me datë 27/06/2023, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosoves Major Teuta Nimani priti në takim Ambasadorin Michael Davenport, Shef I Missionit të OSBE-së në Kosovë Read More »

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha drejtoresh e Ordinancës Stomatologjike ‘ENDO DENTAL’ në Prishtinë. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me …

Sot, me datë 27 prill 2023 Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani se bashku me bashkëpunëtoret e saj ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Dr. Spec. Mirjeta Berisha Read More »