Propozimi për projekte

Me datën 11 Korrik 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Propozimi për projekte ”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të ndryshme. Udruženje žena Policije …

Propozimi për projekte Read More »