Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”.

Me datën 23 gusht 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Inkurajimi dhe motivimi I grave te jenë Udhëheqës”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të …

Inkurajimi dhe motivimi i grave te jenë Udhëheqës”. Read More »