Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka vazhduar ditën e gjashtë të trajnimit “Menaxhimi I stresit dhe traumës në vendin e punës”.Trajnimi do të organizohet për dy javë me radhë ku do të …

Read More »