Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Dhuna në baza gjinore”Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi Civil dhe Zyratët Policor të PK nga rajone të ndryshme. …

Read More »