Me datën 14.01.2020, kryetarja e SHGPK-së Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it, Zt. Pietro Merici ( Zyrtar Ndërlidhës mes KFOR-it dhe PK-së ), Znj. Elisabeth Schleicher (këshilltare e lartë për barazi gjinore në KFOR) me bashkpuntorë të tyre

Me datën 14.01.2020, kryetarja e SHGPK-së Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it, Zt. Pietro Merici ( Zyrtar Ndërlidhës mes KFOR-it dhe PK-së ), Znj. Elisabeth Schleicher (këshilltare e lartë për barazi gjinore në KFOR) me bashkpuntorë të tyre.

Takimi ka qenë njoftues dhe njeherit janë diskutuar tema rreth bashkëpunimit në të ardhmen në mes të SHGPK-së dhe përfaqësuesve të KFOR-it që kanë të bëjnë me çeshtjet e barazisë gjinore.

—-

On 14.01.2020, AWKP President Teuta Nimani received a KFOR Representative, Mr. Pietro Merici (Liaison Officer between KFOR and KP), Ms. Elisabeth Schleicher (Senior Advisor for Gender Equality at KFOR) with their collaborators.

The meeting was informative about the topics on future co-operation between the AWKP and KFOR where they discussed about gender equality issues .

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë