Vizite studimore – Study visit

Vizite studimore Në vazhdën e aktiviteteve të saj, me datat 29 dhe 30 mars 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës me përkrahjen e INL/Ambasadës Amerikane ka bërë vizite studimore në Shqipëri. Kjo vizite është bërë ne Drejtorinë e Përgjithshme te Policise se Shtetit , konkretisht ne Sektorin e dhunës ne familje dhe te …

Vizite studimore – Study visit Read More »