“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”

Me datën 03 Maj 2023 Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës …

“Parandalimi dhe zbulimi i hershëm i sëmundjeve ngjitëse dhe jo ngjitëse” Read More »