‘Prokurimi elektronik’

Me datën 16 dhe 17 Maj 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetjen e OSBE-së ka organizuar punëtorin“ Prokurimi elektronik”.Pjesmarrës në këtë puntori ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. — On May 16 and 17, 2023, the Kosovo Police …

‘Prokurimi elektronik’ Read More »