Mbrojtja e shëndetit në vendin e punës

Me datën 23 qershor 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Mbrojtja e shëndetit në vendin e punës”. Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të …

Mbrojtja e shëndetit në vendin e punës Read More »