Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Majlinda Canolli për përfaqësim dinjitoz dhe rezultate të shkëlqyera të arritura në atletikë, në Garat Kampionati Ballkanik i Atletikës Master 2023, të mbajtur në Izmir te Turqisë nga data 01-03 shtator 2023..Majlinda Canolli në këto gara ka marrë …

Suksese të mëdha për Majlinda Canolli në Garat Kampionati Ballkanik të Atletikës Master 2023 Read More »