Dhuna ne baza gjinore

Me datën 8 shtator 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Dhuna ne baza gjinore”. Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga rajone të ndryshme. — On …

Dhuna ne baza gjinore Read More »