Me datën 18 tetor 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temën “Ngritja e kapaciteteve profesionale të grave në fushën e sigurisë”.Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policisë së Kosovës nga …

Read More »