Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë

Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë.Qëllimi i konferencës ka synim fuqizimin e grave të përkushtuara që punojnë në vijën e parë të zbatimit të ligjit dhe forcave të armatosura …

Nga data 31.10.2023 – 01.11.2023 anëtarët e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, janë duke marrë pjesë në konferencën vjeshtore 2023, Gruaja në Uniformë, që është duke u zhvilluar në Tiranë Read More »