Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës festoi 10 vjetorin e themelimit

Në një konferencë festive sot Shoqata e Grave të Policisë e Kosovës shënoi 10 vjetorin e themelimit, ku moren pjesë ambasadori i SHBA-së z. Hovenier, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës kolonel Gazmend Hoxha, përfaqësues nga OSBE-së, Eulex, IPK, FSK, Dogana, Shërbimi Korrektues, përfaqësues nga Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia si dhe zyrtare policore/ …

Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës festoi 10 vjetorin e themelimit Read More »