Kurora e Suksesit

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës dhe të gjithë anëtarët e saj, përgëzojnë dhe urojnë kolegen Major Tahire Haxholli me rastin e ndarjes së çmimit “Kurora e Suksesit “ nga Zyra e Kryeministrit të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me OJQ “ Lady”.Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës, i dëshiron Major Tahire Haxholli …

Kurora e Suksesit Read More »