Major Teuta Nimani u rizgjedhë Kryetare e Shoqatës

Sot, me datë 29 dhjetor 2023, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës, ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor për kryetaren të ShGPK, ku me shumicë votash u rizgjedhë Kryetare e Shoqatës, Major Teuta Nimani. Major Nimanit i urojmë punë të mbarë dhe suksese në rrugëtimin e saj në fuqizimin e rolit të grave brenda institucionit të …

Major Teuta Nimani u rizgjedhë Kryetare e Shoqatës Read More »