Propozimi për projekte

Sot, me datë 30 janar 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Propozimi për projekte”. Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme. — Today, …

Propozimi për projekte Read More »