Propozimi për projekte

Sot, me datë 30 janar 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Propozimi për projekte”.

Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi i Policise së Kosovës nga rajone të ndryshme.

Today, on January 30, 2024, the Police Women’s Association of Kosovo, in coordination with the Training Division of the DPP and with the support of INL, the American Embassy in Kosovo, held the next training on the topic “Proposal for projects”.

Participants in this training were Kosovo Police staff from different regions.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë