Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Menaxhimi I stresit në vendin e punës”.Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi Civil dhe Zyratët Policor të PK nga …

Read More »