Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë, mbajti trajnimin e radhës me temë “Menaxhimi I stresit në vendin e punës”.
Pjesmarrës në këtë trajnim ishin stafi Civil dhe Zyratët Policor të PK nga rajone të ndryshme.


Today, on May 16, 2024, the Association of Women in Kosovo Police, in coordination with the Training Division of the PGD and with the support of INL, the American Embassy in Kosovo, held the next training on the topic of “Stress Management at the working place”.
Participants in this training were Civilian Staff and Police Offices of KP from different regions.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë